Skip to main content

Norron skriver avtal med Swedbank

By mars 20, 2012juni 5th, 2018Nyheter

Från och med mars 2012 kommer Norron Target att vara en del av fondutbudet på Swedbank och vara tillgänglig för bankens alla kunder. Target kommer även att ingå i Swedbanks guidade urval av externa fonder, där endast ett 40-tal fonder ingår. Avtalet omfattar samtliga Norrons fonder och i framtiden kan även Select, Active och Preserve komma att ingå i bankens fondutbud.

Om Swedbank

Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Närheten till kunden och det lokala samhället har varit i fokus ända sedan starten. Syftet är att främja en sund och hållbar ekonomi för de många. Swedbank är en fullsortimentsbank för såväl privatpersoner som företag på hemmamarknaderna i Sverige, Estland, Lettland och Litauen. Huvudaffären omfattar majoriteten av privatpersoner samt små och medelstora företag.

Swedbanks fondtorg är en handelsplats för Swedbanks hela utbud av fonder från Swedbank Robur och externa fondbolag. På fondtorget kan man handla med alla olika typer av fonder från ett stort antal fondbolag. I fondlistan finns alla fonder som kan handlas via Swedbank och Sparbankerna

Leave a Reply