Skip to main content

Bli en del av vårt team!

Vi stärker vår organisation inom försäljning med två tjänster

Försäljning tredjepartsdistribution

Institutionell försäljning

Om Norron

Under dom senaste 13 åren har vi på Norron byggt upp en förvaltningsorganisation med 12 anställda och kontor i Stockholm och Oslo. Resan hit har varit utmanande och krävande men även framgångsrik och rolig. Idag förvaltar vi över 10 miljarder i sex fonder. De fonder som vi förvaltar finns idag distribuerade via de stora plattformarna och pensionsbolagen.

Personliga egenskaper

Vad förväntar vi oss av dig? På Norron har vi alltid varit väldigt fokuserade på att uppnå våra ambitiösa mål. En viktig framgångsfaktor har varit att vi hela tiden uppmärksammar och är medvetna om vad som händer runt omkring oss. Det handlar om allt från regelverksförändringar till flödestrender och produktefterfrågan. Du ska ha en vilja att utvecklas då Norron är en lärande organisation. Ett bra exempel på detta är omställningen mot en mer hållbar förvaltning. Detta arbete har pågått under en längre tid och involverat och utvecklat hela organisationen. För att passa på Norron behöver du vara en lösningsorienterad person och du ska vara bekväm med att arbeta självständigt och ta mycket egna initiativ samt vara ansvarstagande. Du ska ha en passion för att skapa och bevara långsiktiga affärsrelationer samt arbeta strukturellt på egen hand och tillsammans internt inom gruppen. Idag är vi totalt 2 personer inom försäljning och marknad.

Om tjänsten

Som medarbetare ska du ha minst 5 års relevant erfarenhet av distribution av fonder med ett väl upparbetat kontaktnät och flerårig erfarenhet att upparbeta kundrelationer inom främst tredjepartsdistribution i svenska marknaden. Du ska ha en god förståelse för distribution av produkter inom spar- och pensionsmarknaden. Vi ser att du är en utåtriktad person som vågar ta för dig och kan representera vårt varumärke och våra olika fonder i distributionskanalerna. En fördel är om du har en mycket god förståelse och kunskap om en eller flera av de olika tillgångsslag som vi förvaltar. Du kommer främst arbeta med försäljning och kundvård samt bygga nya affärsrelationer på den svenska marknaden. Du kommer ansvara själv för att boka och genomföra möten på egen hand eller tillsammans med förvaltare. Tjänsten är baserad i Stockholm men kommer innebära en hel del resande i Sverige.

Ansökan

Är du rätt person eller har du funderingar på tjänsterna? Vänligen kontakta Alexander Zetterquist, VD , på mail alexander.zetterquist@norron.com eller 072-2352492
CV och personligt brev skickas till jobb@norron.com. Ansökningar hanteras löpande.