Skip to main content

Norrons förvaltarteam växer

By augusti 29, 2018Nyheter

Under året som varit anställde Norron tre nya medarbetare och nu satsar bolaget ytterligare med tre nyrekryteringar. Denna personaltillväxt ligger mycket väl i linje med arbetet för att stärka och utveckla förvaltarorganisationen och bolaget i sin helhet.

”Norron har ett etablerat förvaltarteam med flera förvaltare med lång erfarenhet och kompetens. Genom dessa rekryteringar uppnår vi ett balanserat team, med en bra mix avseende erfarenhet, ålder och akademisk examen. Vår förhoppning är att de yngre medarbetarna gradvis skall växa in i ett Allt större ansvarstagande inom vår investeringsorganisation.”, säger Ulf Frykhammar, CIO och grundare av Norron.

Norrons nyanställda, som alla tillträder i september, är:

Oskar Ormegard kommer att arbeta som förvaltare nära Gustaf Sjögren med fokus på svenska aktier och långförvaltning. Oskar kommer närmast från Nordea där han har haft liknande befattningar.

Oscar Sjögren kommer i huvudsak att ansvara för derivat och kvantitativ analys. Han kommer närmast från Handelsbanken.

Johan Svantesson anställs som junior förvaltarassistent och kommer att ta över mycket av Marcus Plyhrs uppgifter då Marcus efter fyra års mycket framgångsrikt arbete på Norron blivit befodrad till förvaltare. Johan kommer närmast från Redeye där han arbetade som researchanalytiker.

”Vi är oerhört glada över våra nya kollegor och ett förstärkt förvaltarteam. Dessa rekryteringar är strategiskt viktiga för att kunna erbjuda våra kunder en stark förvaltningsorganisation, nu och i framtiden”, säger Alexander Zetterquist, VD på Norron.