Skip to main content

Norron har belönats med flertalet utmärkelser under 2021

By september 23, 2021Nyheter

Under 2021 har vi på Norron fått flertalet utmärkelser, totalt 7 stycken, vilket är något som vi är oerhört stolta över. I över 10 år har vi följt vår stringenta förvaltningsfilosofi i samtliga fonder och vi är mycket tacksamma att vi kontinuerligt blir uppmärksammade. Utmärkelserna fördelar sig på Norron Target (3st), Norron Select (2st) och Norron Sustainable Preserve (1st) samt som fondbolag (1st).

Sedan 2017 har vi nominerats vid 53 tillfällen och kommit ut som vinnare 39 gånger med en jämnfördelning över samtliga fonder i vårt utbud. Vi på Norron fortsätter att ha en förvaltningsfilosofi som grundar sig i nordisk, hållbar och värdeskapande förvaltning inom flera tillgångsklasser fördelat på 6 fonder.

Här är hela listan på utmärkelser under 2021:

AI 2020 Global Excellence Awards
Best fund manager, 2021 - Sweden
Norron
UCITS Hedge Awards 2021
Absolute Return Bonds – ESG, Best fund 7y risk adjusted basis
Norron Preserve
UCITS Hedge Awards 2021
Long/Short Equity – Nordic, Best fund 5y risk adjusted basis
Norron Target
UCITS Hedge Awards 2021
Long/Short Equity – Nordic, Best fund 7y risk adjusted basis
Norron Norron Select
Investor Choice Award
EMEA – Best European Equity Fund under $500m
Norron Select
HFM European Performance Awards 2021
UCITS Multi-Strategy
Norron Target
ACQ5 Global Awards 2021
NORDIC - ASSET MANAGER OF THE YEAR
Norron Target

Viktigare än alla utmärkelser är emellertid det förtroende som våra kunder har givit oss att förvalta deras pengar genom åren.

Har du frågor om våra fonder är du välkommen att kontakta oss eller besöka vår hemsida. För att löpande ta del av information är du välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på LinkedIn.

 

En fonds historiska avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Värdet på fondandelarna kan både öka och minska till följd av marknadens utveckling och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.