Skip to main content

Norron intervjuas av Aktiekunskap

By oktober 25, 2021Nyheter

Aktiekundskap intervjuar Norrons Gustaf Sjögren och Oskar Ormegard som förvaltar fonden Active. Fonden investerar främst i svenska aktier och i intervjun ger en insyn i hur förvaltar allokerar fondens portfölj och vad som gör Active populär bland svenska sparare. Läs intervjun här.

”Norron Active är en aktivt förvaltad aktiefond med fokus på svenska aktier. Fonden förvaltas av investeringsteamet under ledning av Gustaf Sjögren, en av Sveriges mest erfarna och kvalificerade förvaltare av svenska aktier, tillsammans med Oskar Ormegard som även han har lång branscherfarenhet. ”

Har du frågor om våra fonder eller hur vi arbetar med optioner är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon +46 8 555 069 40, maila oss på info@norron.com eller besöka vår hemsida, www.norron.com

För att löpande ta del av information är du välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa oss på LinkedIn.

En fonds historiska avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Värdet på fondandelarna kan både öka och minska till följd av marknadens utveckling och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.