Skip to main content

Norron Active har listats i två kategorier för utmärkelsen Investors Choice Awards 2018

By december 12, 2017juni 5th, 2018Nyheter

Vi är mycket glada över att Norron Actives positiva utveckling återigen har uppmärksammats. Den här gången har fonden listats för Investors Choice Awards i två kategorier; Long Equity Fund More over $1Bn och Long Only Equity Fund Long Term Performance.

Som ansvarig organisatör av utmärkelsen samarbetar Investors Choice Awards med några av världens mest väletablerade institutionella investerare. Utvärderingsmodellen omfattar en mängd kriterier, både kvalitativa och kvantitativa, såsom investeringsprocess, riskhantering, researchmetod, årlig avkastning, volatilitet och begränsat värdefall.

Juryn granskar också förvaltarprofilerna på plattformen Allocator och, oberoende av varandra, tilldelar  jurymedlemmarna fonderna poäng på en skala från 1 till 10 i varje bedömningsområde.

Medelvärdena för de kvalitativa och kvantitativa kriterierna beräknas sen och läggs ihop för att en total poäng ska uppnås. Det är denna totala poäng bestämmer vinnaren i varje kategori. Prisutdelningen för Investors Choice Awards kommer att äga rum i London den 13 mars 2018.

Läs mer här: https://www.investorschoiceawards.com/

Leave a Reply